maandag 6 augustus 2007

Seafair weekend

Afgelopen weekend was Seafair weekend hier in Seattle. Dat houdt in dat iedereen met een boot Lake Washington op gaat om te drinken, zwemmmen, dansen, zonnen en de naar de Blue Angels en Hydroplanes te kijken. De Blue Angels zijn 'The U. S. Navy’s Flight Demonstration Squadron' en geven een spectaculaire show vlak boven het meer. Erg indrukwekkend om hun straaljagers vlak boven je allerlei stunts te zien doen! Zondag ben ik met Jordan, Kathy, Dan, Lian en Walter, een collega van Jordan, het water op gegaan. Na het ter water laten van Walters boot bleek al snel dat het een erg rappe boot is. En als je met 40 mph over enigszins golvend water vaart wil je niet op het puntje van de boot zitten kan ik je nu vertellen :)



Zaterdag had Ryan geregeld dat we tegen het team van een van de populairste radio stations, KISW, konden softballen. Gewapend met team shirts, speedo's en bier kwamen we het veld op en al snel bleek dat het wellicht een goed idee was geweest als we een keer geoefend hadden. Ons team Zizu bestond uit 10 vrieden waarvan de overgrote meederheid in geen 10 jaar een knuppel of handschoen had vastgehouden :)


Foto's van afgelopen wekend.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Denk dat helemaal zonder kleren een betere kans op een homerun had gegeven :-)
Trouwens als ik het goed zag speelden julie met een tennisbal, da's niet te doen!

Anoniem zei

Haaaaaaaaaai Bennie!
Finally some internet in Scotland, dus nu kan ik je eindelijk eens feliciteren met je verjaardag (haha beter laat dan nooit?!). Hoop dat het een leuke dag is geweest!
Mooi verhaal over dat softbal, gewoon spelen zonder oefenen, the delft style.
Nou, ik ga nog even van mn vakantie genieten, succes met alles en spreek je snel weer!

Anoniem zei

GOZERTJE! Goed bezig met je all time favorite brown sweater!

Groeten Eelko

Anoniem zei

Hey Marc,

Leuke foto's! Maffe huisgenoten heb je, of niet? Blij om te zien dat je je vermaakt! Nog maar even he? Loopt je opdracht ook goed? of heb je daar geen tijd voor LOL

Kus van jezus